Hotel Happy Dimitrovgrad

O nama

Na auto putu koji povezuje Srbiju i Bugarsku, u gradu Dimitrovgradu nalazi se Hotel HAPPY. Iz njega se pruža prelep pogled na grad i okolinu. Za Vas smo pripremili 22 svetle, čiste i udobne sobe, sa 50 kreveta. Očekuje Vas i odličan restoran sa 120 mesta i kuhinjom koja objedinjuje kulinarska iskustva Balkana i Evrope, i u kojoj su podjednako zastupljena kako izvanredna jela ovog kraja, tako i ona na koju su navikli evropski gosti. Ponosni smo i na širok izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića, koji će Vas sigurno zadovoljiti.

Za one koji žele samo da predahnu ili uz svoje omiljeno osveženje porazgovaraju sa prijateljima, imamo veoma prijatan bar u prizemlju ovog dvospratnog objekta, tik uz prostran parking na kome ima mesta za sva pridošla vozila. Iznad bara, nalazi se lepo uređena terasa restorana koja može da primi 50 gostiju. Sa radošću očekujemo turiste koji dolaze svojim automobilom i žele da se odmore od napornih vožnji. Duga, uspešna tradicija ugostiteljstva i dobre usluge ne dozvoljavaju nam da zaboravimo bilo koga! Povoljne cene zadovoljiće sve: od mladih „back-packer“-a, studenata, porodica koje idu na odmor, poslovnih ljudi, putnika iz autobusa, sportskh ekipa, sve do starijih gostiju i onih sa najrazličitijim zahtevima!

Posebno se radujemo prilici da budemo domaćini važnim i lepim trenucima u Vašem životu. Slavlja, veselja, krštenja, rođendani Vas i Vaših najmilijih, venčanja, veridbe i sve ostale svečanosti biće za nijansu lepše u Hotelu HAPPY. Ne samo zbog dobre atmosfere uz najbolje žive bendove i odličnu hranu i piće! Razlog je činjenica da se mi iskreno radujemo vašoj sreći i predano učestvujemo u njoj. Dođite i uverite se.

Hotel HAPPY nalazi se na odličnom mestu, samo par stotina metara od centra Dimitrovgrada, uz desnu stranu auto puta Niš-Sofija, u pravcu Sofije. Udaljen je 5 km od graničnog prelaza Gradina između Srbije i Bugarske. Do Sofije ima 60 km, a na suprotnu stranu, do Pirota 25km, a do Niša 97 km.